Pages

Buat Duit Melalui Paypal - Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, August 18, 2010

[ Manggaonline ] Peraduan Blog & Menang - Pendapat mengenai The Chicken Rice Shop

Dalam kesejukkan dekat opis ni yang boleh buat aku beku.. sempat lagi aku curi2 masa tengok blog aku. Tiba2 aku terpandang iklan manggaonline yang dah lama menghiasi blog aku iaitu The Chicken Rice Shop.

Korang tengok gambar yang aku kirim ni, macam tulah iklan keluar.. cuma tak keluar bunyi kokok ayam je.. hehehe.


Lepas aku tengok iklan ni aku teringgat masa aku first time makan dengan wife dekat kedai TCRS Tesco Mutiara Damansara. Masa tu aku memang tengah lapar so aku pusing2 cari kedai makan tak jumpa. terpandang satu kedai ada logo ayam tu.. mula aku abaikan je kedai tu.. lepas tu wife aku tegur..

"abg pernah makan dekat kedai ni?" aku kata, "tak pernah syg". so wife aku ajak aku singgah makan dekat situ.

macam biasalah orang tak pernah makan dekat kedai The Chicken Rice Shop ni macam jakun sikitlah kan. terkebil2 mata aku tengok menu.. wife aku perhatikan je gerak geri aku.. sambil dia tersenyum.. dalam hati aku cakap.. dia perli akulah ni.. sebab dia dah dah pernah makan dekat kedai macam tu sebelum ni.

so aku tak tahu nak order apa aku suruh je wife aku orderkan.. wife aku pon panggillah budak yang ambil order tu.. yang bestnya pekerja dekat kedai the chicken rice shop ni memang peramah. siap dia cakap kita bagi abg dengan akak masakan yang speacial hari ni.. so aku pon senyum jelah..

korang nak tahu apa yang wife aku order.. haaaa ni lah menu yang dia order.. menu dalam gambar dekat bawah ni.


aku order menu "Savers Good Lunch" dan wife aku order "Noodle Good Lunch" wah bila aku rasa buat pertama kali masakan dia ni memang sedap.. ada CLASS.. siap aku pilih dada lagi..heheh .. aku bab ayam korang kasi dada je.. yang lain aku kurang.

time2 aku buat post ni macam aku nak call je wife aku, nak g ajak dia buka puasa dekat The Chicken Rice Shop ni buat kali ke-2. hehehe.

Sebenarnya banyak lagi menu2 yang boleh korang pilih dekat situ dari Set Sarapan pagi sampai set makan tengahari.. kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal menu boleh masuk sini Menu TCRS..

Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal The Chicken Rice Shop ni.. korang boleh lawati Website dia di The Chicken Rice Shop..

oklah jumpa di post akan datang, korang buat aku meleleh air liar je tengok makanan ni.. hehehe.

Tagged as : Peraduan Blog & Menang dari ManggaOnline, Jom Jalan-jalan cari makan di The Chicken Rice Shop

1 comment:

Maxloon120 said...

Sesuaila kalau berbuaka puasa kat Chicken Rice Shop ni^^

Entri Selanjutnya Baca Sini