Pages

Buat Duit Melalui Paypal - Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Friday, August 20, 2010

[ Youthsays ] Kempen terbaru dari youthsays minggu ini Part 2

Dibawah adalah kempen-kempen terbaru dari youthsays, untuk maklumat lanjut klik link yang diberikan.

sambil bermain anda berpeluang untuk menang wang tunai dengan menyertai OSK Investment Challenge Campus Edition.






sekiranya anda belum mendaftar di youthsays anda boleh membuatnya sekarang

Wednesday, August 18, 2010

[ Manggaonline ] Peraduan Blog & Menang - Pendapat mengenai The Chicken Rice Shop

Dalam kesejukkan dekat opis ni yang boleh buat aku beku.. sempat lagi aku curi2 masa tengok blog aku. Tiba2 aku terpandang iklan manggaonline yang dah lama menghiasi blog aku iaitu The Chicken Rice Shop.

Korang tengok gambar yang aku kirim ni, macam tulah iklan keluar.. cuma tak keluar bunyi kokok ayam je.. hehehe.


Lepas aku tengok iklan ni aku teringgat masa aku first time makan dengan wife dekat kedai TCRS Tesco Mutiara Damansara. Masa tu aku memang tengah lapar so aku pusing2 cari kedai makan tak jumpa. terpandang satu kedai ada logo ayam tu.. mula aku abaikan je kedai tu.. lepas tu wife aku tegur..

"abg pernah makan dekat kedai ni?" aku kata, "tak pernah syg". so wife aku ajak aku singgah makan dekat situ.

macam biasalah orang tak pernah makan dekat kedai The Chicken Rice Shop ni macam jakun sikitlah kan. terkebil2 mata aku tengok menu.. wife aku perhatikan je gerak geri aku.. sambil dia tersenyum.. dalam hati aku cakap.. dia perli akulah ni.. sebab dia dah dah pernah makan dekat kedai macam tu sebelum ni.

so aku tak tahu nak order apa aku suruh je wife aku orderkan.. wife aku pon panggillah budak yang ambil order tu.. yang bestnya pekerja dekat kedai the chicken rice shop ni memang peramah. siap dia cakap kita bagi abg dengan akak masakan yang speacial hari ni.. so aku pon senyum jelah..

korang nak tahu apa yang wife aku order.. haaaa ni lah menu yang dia order.. menu dalam gambar dekat bawah ni.


aku order menu "Savers Good Lunch" dan wife aku order "Noodle Good Lunch" wah bila aku rasa buat pertama kali masakan dia ni memang sedap.. ada CLASS.. siap aku pilih dada lagi..heheh .. aku bab ayam korang kasi dada je.. yang lain aku kurang.

time2 aku buat post ni macam aku nak call je wife aku, nak g ajak dia buka puasa dekat The Chicken Rice Shop ni buat kali ke-2. hehehe.

Sebenarnya banyak lagi menu2 yang boleh korang pilih dekat situ dari Set Sarapan pagi sampai set makan tengahari.. kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal menu boleh masuk sini Menu TCRS..

Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal The Chicken Rice Shop ni.. korang boleh lawati Website dia di The Chicken Rice Shop..

oklah jumpa di post akan datang, korang buat aku meleleh air liar je tengok makanan ni.. hehehe.

Tagged as : Peraduan Blog & Menang dari ManggaOnline, Jom Jalan-jalan cari makan di The Chicken Rice Shop

Thursday, August 12, 2010

Jana Pendapatan Melalui Facebook Sekarang





Wednesday, August 4, 2010

[ Youthsays ] Kempen terbaru dari youthsays

Kalau korang perasaan hari ni ada 2 lagi campaign terbaru dari youthsays yang diberikan kepada anda yang pertama dari youtube kisah MAK dan OSK.

nak tahu lebih lanjut pasal campaigns2 terbaru masuk link dekat bawah ni..

1) http://malaysia.youthsays.com/notacinta

2) http://malaysia.youthsays.com/hidup-bola

3) http://malaysia.youthsays.com/chilllah

4) http://malaysia.youthsays.com/sharethejoy

5) http://malaysia.youthsays.com/mak-youtube-3

6) http://malaysia.youthsays.com/oskic


BELUM DAFTAR ? apa tunggu DAFTAR SEKARANG!!

[ Youthsays ] Cash Out Youthsays Today

salam semua, diam-diam dah 12 hari aku menyertai komuniti youthsays ni. apa yang menarik adalah dalam tempoh 12 hari je aku dah cash out pendapatan aku dekat dalam tu.

Tipsnya mudah je, kena rajin promosikan campaign2 terbaru dari youthsays ni. malam tadi aku dah cash out untuk permulaan sebanyak RM100 je .



kalau korang nak tahu aku promosikan campaign2 terbaru d blog aku, facebook dan tweeter. sambil inform kawan2 untuk joint.

kepada yang belum joint boleh daftar sekarang .. jika anda berusia 15 - 35 tahun..

kalau aku dah terbukti boleh mendapat pendapatan RM 100 dalam masa 12 hari.. tak kan korang taknak mencuba.. apa yang penting.. usaha.

jangan tunggu esok atau lusa daftar sekarang!!!

Entri Selanjutnya Baca Sini