Pages

Buat Duit Melalui Paypal - Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, August 4, 2010

[ Youthsays ] Cash Out Youthsays Today

salam semua, diam-diam dah 12 hari aku menyertai komuniti youthsays ni. apa yang menarik adalah dalam tempoh 12 hari je aku dah cash out pendapatan aku dekat dalam tu.

Tipsnya mudah je, kena rajin promosikan campaign2 terbaru dari youthsays ni. malam tadi aku dah cash out untuk permulaan sebanyak RM100 je .



kalau korang nak tahu aku promosikan campaign2 terbaru d blog aku, facebook dan tweeter. sambil inform kawan2 untuk joint.

kepada yang belum joint boleh daftar sekarang .. jika anda berusia 15 - 35 tahun..

kalau aku dah terbukti boleh mendapat pendapatan RM 100 dalam masa 12 hari.. tak kan korang taknak mencuba.. apa yang penting.. usaha.

jangan tunggu esok atau lusa daftar sekarang!!!

1 comment:

Mah@mahu said...

Wah cepatnye kau cash out dari youthsays aku nyer 3 bulan baru dpt rm50 mcm maner ni...

Entri Selanjutnya Baca Sini