Pages

Buat Duit Melalui Paypal - Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Friday, October 28, 2011

Terima Bayaran Pertama Dari Advertlets

Salam semua,

Seperti yang korang sedia maklum semua beberapa entri aku sebelum ni yang mengatakan Advertlets Kaki Kencing Setuju Tak? & Akhirnya Josh Lim Owner Advertlets Bersuara memang berhasil apabila akhirnya setelah 4 bulan aku menunggu bayaran pertama dari advertlets akhirnya semalam bayaran pertama telah aku terima.

Buktinya dibawah ni,


Bersyukur sangat sebab penantian selama ini yang aku rasa agak lama juga untuk mendapat bayaran dari pihak advertlets berjaya aku tangani.

Apa pon terima kasih aku ucapkan kepada Josh Lim sebab menunaikan janji beliau untuk membayar bayaran pertmana aku.

Apa pon diharap selepas ini masalah bayaran lewat ini tidak timbul lagi & sebaiknya pihak Advertlets dapat memperbaiki sistem pembayaran mereka yang menyebabkan ramai blogger kurang berpuas hati dengan sistem bayaran ni.

Monday, October 10, 2011

Akhirnya Josh Lim Owner Advertlets Bersuara


Salam semua,

Seperti yang semua sedia maklum entri aku sebelum ini Advertlets Kaki Kencing Setuju Tak? aku telah ajukan kepada pemilik syarikat pengiklanan advertlets iaitu Josh Lim melalui facebook beliau.

Beberapa hari yang lepas aku ada PM beliau bertanyakan hal pembayaran duit advertlets aku.. tapi disebabkan mungkin beliau sebuk.. jadi dia tak respone dengan soalan aku tu.

Jadi kebetulan nasihat dari sorang kawan cakap.. jangan putus asa tanya dan kalau boleh sentiasa tanya.. aku PM sekali lagi.. dan selang 1 minit lepas aku PM beliau.. akhirnya dia membalas pertanyaan aku dengan jawapan ini.


"Hi, cashout anda akan disettle sebelum akhir bulan. terima kasih"


Alhamdulillah lega rasanya aku dengar.. hope apa yang Josh Lim janjikan akan ditunaikan.. apa pon kita tunggu sebelum akhir bulan ini.

Apa yang diharapkan semoga syarikat ini lebih peka pada masalah ini.. agar kepercayaan blogger-blogger dibawah mereka tidak pudar sama sekali.




Thursday, September 29, 2011

Advertlets Kaki Kencing Setuju Tak?

Salam semua,

Agak lama juga aku tak update blog ni.. almaklum jelah sebuk menguruskan blog yang lain.. kali ni aku nak cerita pasal satu syarikat pengiklan ni yang aku rasa banyak sangat masalahnya.

Masalah syarikat ni satu je.. semua masalah lambat bayar payment.. aku sebenarnya dah mula nak naik angin ni.. mana tidaknya aku buat cash-out 3 bulan yang lalu pada 23-6-2011.. dan menurut apa yang dimaklumkan oleh syarikat tu.. payment akan dibayar dalam tempoh 30-45 hari dari akhir bulan masa cash-out tu.. tapi apa yang malangnya bukan 45 hari sekarang dah nak masuk 100 hari payment tak clear lagi.


Banyak blogger yang guna syarikat pengiklan ni buat complaint pasal syarikat ni kekadang buat-buat lupa dan saja lambat-lambatkan payment.. apa masalahnya cecita-cecita..

Yang aku claim tu bukan banyak mana pon.. cukup untuk bayar minyak kereta aku je.. lainlah kalau aku claim ribu-ribu.

So kalau pihak admin syarikat tu baca blog aku ni.. harap dapat ambil tindakan susulan bagi merungkai segala kekusutan dalam benak aku ni.. email dah banyak kali aku hantar.. tapi jawapan takda.. apa cerita ni.. ke ko ni mamang kaki kencing.. Jawablah wei..

Bayorlah beb...

Thursday, June 23, 2011

First Time Cash-Out Advertlets

Salam semua,

Rata-rata kebanyakkan blogger kurang menggunakan advertlets dan banyak yang menggunakan nuffnang.

Tapi untuk blog aku yang ni.. aku memberanikan diri menggunakan advertlets sebagai bahan kajian.. dan hasilnya aku berjaya mengumpul lebih dari RM2xx.00 sejak mendaftar pada 19-3-2010.


Hari ni aku telah menekan butang cash-out dengan meletakkan nilai RM200.00 dan mengikut apa yang dimaklumkan pihak advertlets akan membuat bayaran dalam tempoh 30-45 hari.


"klik foto untuk lebih jelas"


Jadi see & wait apa yang terjadi.. kalau betul advertlets membayar income aku ni.. ini bermakna advertlets juga boleh digunakan sebagai alternatif lain untuk mencari pendapatan sampingan.

Sapa yang nak mencuba advertlets boleh daftar di link ini

Wednesday, June 8, 2011

Income Tertinggi Advertlets Sehari RM7.xxx

Salam semua,



Klik untuk lebih jelas

Alhamdullilah setelah hampir sebulan mencuba advertlets diblog ni.. hasilnya telah menampakkan yang positif apabila income tertinggi yang pernah dicapai dalam tempoh sebulan adalah RM7.xxx.

Rasanya kalau dapat maintain sehari dalam RM7 pon dah ok... sebab kalau sebulan dah boleh cecah RM200.xx.

Walaupun ramai yang kata advertlets ni paymentnya lembab, tapi kalau tak dicuba kita sendiri pon tahukan.. sebenarnya aku dah plan bila income ni cecah kepada RM500 je aku nak test buat cash-out.

Ada yang kata advertlets punya payment memakan masa sampai 3 bulan.. wah lama juga tu? betul ke? sapa yang ada pengalaman dengan advertlets cuba kongsi pengalaman sikit dekat sini.

P/S : Tidak salah mencuba dari terus melihat kejayaan orang lain tanpa sebarang usaha

Sunday, May 1, 2011

Churp Churp, Advertlets, ManggaAd Mana Satu Boleh Cashout Dulu

Salam semua,

Setiap blogger pastinya akan memilih salah satu sumber pendapatan sampingan dari mana-mana syarikat pengiklanan blog.. antaranya yang popular seperti nuffnang, innity, Churp Churp, Advertlets dan ManggaAd.

Seperti aku untuk blog ni aku mungkin tamak sikit.. hehehe sebab aku gunakan Advertlets dan ManggaAd.

So far sepanjang aku join Advertlets dan ManggaAd ni aku belum pernah cashout lagi sebab belum cukup syarat untuk pengeluaran lagi.

P/S : Paparan earning dibawah bukan bertujuan untuk menunjuk2 tapi sekadar berkongsi bukti kepada blogger-blogger yang mana dengan berblog memang boleh menjana pendapatan sampingan.


hasil dari churp-churp

hasil dari Advertlets

Hasil dari manggaAd

Kini anda yang tentukan pilihan mana yang anda ingin gunakan untuk menjana pendapatan secara online ini.. pastikan anda tidak memilih mana-mana skim yang meragukan.

Sunday, March 6, 2011

3 Minggu bersama heartbeat | 3 kali cashout

Salam semua,

Sapa yang tak seronok dan gembira bila benih yang ditanam selama ni dah membesar dan mengeluarkan hasil.. seperti juga dengan heartbeat ni .. baru 3 minggu aku join aku dah mampu untuk menjana pendapatan sebanyak RM150 atau dalam erti kata lain seminggu RM50.



Tapi yang paling menariknya adalah dalam tempoh 3 minggu ni aku dah buat cashout 3kali iaitu setiap hari ahad aku akan buat cashout sebanyak RM50.




Tempoh yang diambil oleh pihak heartbeat untuk kreditkan duit yang kita cashout adalah selama 2 minggu sahaja lagi laju dari tempoh cashout nuffnang yang perlukan masa 1 bulan atau 30 hari.

So kepada yang ingin mencuba nasih dengan heardbeat ni.. boleh daftar sekarang di Heartbeat.my


P/S : kalau takda usaha manakan dapat hasilnya seperti diatas.. yang penting tanamkan sifat rajin usaha tanpa kenal erti putus asa.

Sunday, February 20, 2011

Jom Jana Pendapatan Dengan Heartbeat.my | Promosi Link sahaja dan dibayar

[Entri ni di copy dari blog myvitrd]


Salam,

Sekarang dah bermula era memburu income internet oleh kalangan blogger-blogger sebab dari hari ke hari macam-macam sistem, program menjana income secara online wujud dan terbaru aku berjumpa dengan heartbeat.

So apa salahnya kalau aku pon mencuba nasib dengan heartbeat ni juga takkan nak tengok orang lain mengali untung je aku dok melangokkan. Maka dari situlah aku pon mendaftarlah juga dengan heartbeat ni semalam.


heartbeat


Aku nak terang apa heartbeat ni pon tak pandai tapi secara ringkasnya macam rakan-rakan blogger cakap heartbeat ni adalah kedai online tempat membeli pelbagai barang-barang unik. kalau nak tahu masuk je dalam heartbeat ye.


Mungkin ramai yang tertanya-tanya macam mana nak join heartbeat ni? Jawapan dekat bawah ni.


Masuk dalam site heartbeat sekarang



heartbeat



Page utama www.heartbeat.my



heartbeat_logo



Klik pada logo heartbeat.my seperti diatas



heartbeat_register



klik pada tab “Create Account



heartbeat_register_info



Isi maklumat macam biasa… kalau dah siap isi “sumbit / continue



heartbeat_affiliate



So bila dah siap pendafataran.. langkah seterusnya menyertai program HB!Affiliate dengan klik tab [Join HB!Affiliate]



Tujuan menyertai program ini adalah untuk menjana pendapatan hasil klik dari banner yang dipasang pada blog dengan bayaran RM0.04 satu klik uniqe IP.


Mungkin korang rasa alahai ciputnya.. tapi bagi aku bayarangkan kalau setahun korang letak banner dalam blog korang dan andainya ada 10,000 klik korang daraplah sendiri ye untungnya.


Macam mana nak tarik pengunjung untuk klik banner korang tu bergantung pada kreativiti korang sendiri menarik perhatian pengunjung untuk klik banner tu.


Jom kita teruskan pendaftaran tersebut…



heartbeat_affiliate_1



Seterusnya scroll kebawah sampai melihat “Click here” seperti dalam bulatan merah diatas



heartbeat_affiliate_2



Seterusnya masukkan maklumat anda sekali lagi dengan mengisi maklumat url blog anda



heartbeat_affiliate_code



Langkah seterusnya adalah mengambil code untuk diletakkan didalam blog sebagai promosi bagi menjana pendapatan hasil klik banner yang dihasilkan. Klik pada “GET A CODE



heartbeat_affiliate_code_install



Pilih mana-mana code seperti diatas dan letakkan didalam halaman blog anda… kedudukan banner memainkan peranan penting untuk menarik perhatian pengunjung untuk mengklik banner tersebut.



heartbeat_affiliate_keuntungan



Berikut adalah senarai bentuk bayaran yang akan dibayar jika menyertai program HB!Affiliate tersebut.. bukan sekadar klik banner sahaja anda boleh menjana pendapatan tapi perbagai kaedah lagi seperti rajah diatas.. so ikut kreativiti & target anda cara mana yang anda nak pilih.. anda buat anda yang menentukannya..


So diharapkan sedikit tutorial ni dapat membantu korang semua yang berminat nak menyertai program heartbeat ni.. Semoga berjaya semua ye.



/-----------------------------//-------------------------------------//-------------------------------------/



PERSOALAN : Bolehkan Meletakkan banner heartbeat ni jika telah menyertai program pengiklanan nuffnang?



JAWAPAN : Boleh kerana pihak nuffnang memaklumkan heartbeat bukan salah satu pesaing kepada program pengiklanan beliau. untuk info lanjut boleh cari di google kerana ada beberapa blogger yang telah menghantar tiket kepada nuffnang bagi penjelasan tersebut.



/-----------------------------//-------------------------------------//-------------------------------------/



Nota kaki : Terasa rugi kalau tak ambil peluang menjana pendapatan melalui heartbeat ni.. so anda yang menentukannya… kalau tak pecahkan ruyung manakan dapat sagunya.. yang penting usaha.. dan bukan mengharapkan duit jatuh dari langit.

Entri Selanjutnya Baca Sini