Pages

Buat Duit Melalui Paypal - Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Thursday, June 23, 2011

First Time Cash-Out Advertlets

Salam semua,

Rata-rata kebanyakkan blogger kurang menggunakan advertlets dan banyak yang menggunakan nuffnang.

Tapi untuk blog aku yang ni.. aku memberanikan diri menggunakan advertlets sebagai bahan kajian.. dan hasilnya aku berjaya mengumpul lebih dari RM2xx.00 sejak mendaftar pada 19-3-2010.


Hari ni aku telah menekan butang cash-out dengan meletakkan nilai RM200.00 dan mengikut apa yang dimaklumkan pihak advertlets akan membuat bayaran dalam tempoh 30-45 hari.


"klik foto untuk lebih jelas"


Jadi see & wait apa yang terjadi.. kalau betul advertlets membayar income aku ni.. ini bermakna advertlets juga boleh digunakan sebagai alternatif lain untuk mencari pendapatan sampingan.

Sapa yang nak mencuba advertlets boleh daftar di link ini

Wednesday, June 8, 2011

Income Tertinggi Advertlets Sehari RM7.xxx

Salam semua,



Klik untuk lebih jelas

Alhamdullilah setelah hampir sebulan mencuba advertlets diblog ni.. hasilnya telah menampakkan yang positif apabila income tertinggi yang pernah dicapai dalam tempoh sebulan adalah RM7.xxx.

Rasanya kalau dapat maintain sehari dalam RM7 pon dah ok... sebab kalau sebulan dah boleh cecah RM200.xx.

Walaupun ramai yang kata advertlets ni paymentnya lembab, tapi kalau tak dicuba kita sendiri pon tahukan.. sebenarnya aku dah plan bila income ni cecah kepada RM500 je aku nak test buat cash-out.

Ada yang kata advertlets punya payment memakan masa sampai 3 bulan.. wah lama juga tu? betul ke? sapa yang ada pengalaman dengan advertlets cuba kongsi pengalaman sikit dekat sini.

P/S : Tidak salah mencuba dari terus melihat kejayaan orang lain tanpa sebarang usaha

Entri Selanjutnya Baca Sini