Pages

Buat Duit Melalui Paypal - Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Friday, October 28, 2011

Terima Bayaran Pertama Dari Advertlets

Salam semua,

Seperti yang korang sedia maklum semua beberapa entri aku sebelum ni yang mengatakan Advertlets Kaki Kencing Setuju Tak? & Akhirnya Josh Lim Owner Advertlets Bersuara memang berhasil apabila akhirnya setelah 4 bulan aku menunggu bayaran pertama dari advertlets akhirnya semalam bayaran pertama telah aku terima.

Buktinya dibawah ni,


Bersyukur sangat sebab penantian selama ini yang aku rasa agak lama juga untuk mendapat bayaran dari pihak advertlets berjaya aku tangani.

Apa pon terima kasih aku ucapkan kepada Josh Lim sebab menunaikan janji beliau untuk membayar bayaran pertmana aku.

Apa pon diharap selepas ini masalah bayaran lewat ini tidak timbul lagi & sebaiknya pihak Advertlets dapat memperbaiki sistem pembayaran mereka yang menyebabkan ramai blogger kurang berpuas hati dengan sistem bayaran ni.

5 comments:

Nzyrahun said...

hamboi banyak tu,aku dulu pakai gak ads ni tapi entri aku dengan visitor tak kuat mana,pakailah nuffnang hehehe

shah said...

haha.. bagus sangatla dah dapat.. saya ni yang menunggu pun x dapat2..

watey said...

Promosi Pakej Trading Forex Automatik dan Manual 2012

Salam Sejahtera dan terima kasih kerana sudi membaca artikel yang ditulis dan dihantarkan oleh saya ini.
Kini kami sedang membuat Promosi terhebat di tahun 2012 untuk Pakej Trading Forex Automatik dan Manual kami. Kini Trading Forex Anda Lebih Mudah, Dan pastinya newbie lebih mudah mempelajari dan memahami forex dengan Pakej Trading Forex Saya ini. pakej ini bukan sahaja mempunyai pelbagai panduan dan ebook, pakej ini juga di lengkapi dengan software sebagai tambahan untuk anda memudahkan lagi trading anda.

Apa yang Disediakan?
Kami menyediakan beberapa software sebagai tambahan@Extra ke dalam Pakej ini dalam memudahkan trading anda dengan System yang disediakan Iaitu
WellFX Forex System Templates V2 dan juga WellFX Forex System Autotrader V2
untuk mengetahui kelebihan kedua-dua software ini anda boleh melayari laman web yang tertera.

Kini peluang anda cerah untuk mula jana pendapatan forex yang lumayan
Maklumat Lanjut dan membuat tempahan Boleh Layari laman saya di http://www.wellfxsystem.com

Jutawan4all said...

make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking

therosputih said...

cepatnya gain money from advertlets...sy punya skeeetttttt je naik...hukhuk..blog tak femes...

Entri Selanjutnya Baca Sini